Sportscholen voor vrouwen

Sportscholen voor vrouwen

1258
0
DELEN

Sportscholen voor vrouwen zijn een gat in de markt. Vrouwen doen vaak hele andere Sportschool,vrouwenfitnessoefeningen dan mannen. Zij hoeven er niet zo nodig binnen no-time uit te zien als een bodybuilder, compleet met wasbord. Het is voor vrouwen veel belangrijker om slank te blijven, conditie te kweken en een strak lichaam te ontwikkelen. Steeds meer sportscholen spelen op deze unieke behoeftes in. Sportscholen speciaal voor vrouwen schieten dan ook als paddenstoelen uit de grond. 

In deze sportscholen voor vrouwen zijn vaak extra toestellen aanwezig voor de oefeningen waar vrouwen veel behoefte aan hebben, bijvoorbeeld voor het trainen van de dijbenen en billen. Ook worden er vaak leuke lessen gegeven in bijvoorbeeld Shbam, spinning, pilates, zumba en bodycombat. En een ander voordeel is dat er in een sportschool voor vrouwen meestal specifieke begeleiding aanwezig is voor zaken waar veel vrouwen vragen over hebben, bijvoorbeeld fitness tijdens de zwangerschap of afvallen.

Op zoek naar leuke groepslessen? Kijk dan eens naar ShBam, ClubCycle, Zumba, Pilates en BodyCombat!

Wil jij weten of je een gezond gewicht hebt en handige tips? Bereken gratis je BMI en krijg uitgebreid advies van FitnessPortal.nl

GEEN REACTIES

Comments are closed.