Life Fitness lanceert Summit Trainer

Life Fitness lanceert Summit Trainer

731
0
DELEN

Life Fitness lanceert Summit TrainerLife Fitness, marktleider op het gebied van fitness apparatuur, heeft na een pitch MindState uit Hilversum geselecteerd voor de introductie van de Summit Trainer, een innovatief fitness toestel, dat dit najaar op de Europese markt wordt geïntroduceerd.

The only way is up
De werkzaamheden van MindState bestaan onder andere uit positioneringsadvies, strategie- en conceptontwikkeling en het verzorgen van communicatie rond de Europese introductie van de Summit Trainer. De Summit Trainer is een fitness apparaat dat de bewegingen van klimmen, nordic walking en traplopen combineert tot een total body work out, vandaar de pay off: ‘The only way is up’.

Introductie Fitness Vakdagen
Als eerste ondersteunt MindState de introductie van de Summit Trainer tijdens de Fitness Vakdagen (13 tot en met 15 oktober 2009.) in de Jaarbeurs door o.a. pers- en pr activiteiten, exposure op en rond de beurs, brochures, en advertenties. In het najaar zal de Summit Trainer ook in andere Europese landen worden geïntroduceerd en zullen de overige middelen- en media worden ingezet, waaronder een campagne gericht op fitness centra en sport- en fitness professionals. Voor Life Fitness is de introductie van de Summit Trainer niet alleen een belangrijke productintroductie waar veel van wordt verwacht; de communicatie rond de Summit Trainer-introductie markeert tevens een nieuwe marketing-communicatie-aanpak waarbij het Europese hoofdkantoor, gevestigd te Barendrecht, meer ruimte heeft om lokaal campagnes te ontwikkelen, specifiek voor de Europese markt.
 

GEEN REACTIES

Comments are closed.