Afvallen met fitness

Afvallen met fitness

1191
0
DELEN

Veel vrouwen dromen van een slank en strak lichaam. Dit hoeft geen onbereikbare droom te zijn! vrouwen: afvallen met fitnessFitness is erg geschikt om af te vallen en tegelijk train je je spieren om mooi in shape te blijven.

Omdat je tijdens de fitness niet alleen calorieën verbrandt, maar ook spieren kweekt,  is het extra effectief om af te vallen. Spieren verbranden in rust meer calorieën dan ander weefsel. Als je veel spieren hebt, zal je dus zelfs als je slaapt of op kantoor zit meer calorieën verbranden en dus afvallen.

Om af te vallen zijn twee vormen van fitness interessant: krachttraining en cardiofitness. De combinatie is het beste. Zorg er tijdens de conditietraining voor dat je niet helemaal buitenadem raakt. Anders dan vaak gedacht verbrand je de meeAste calorieën als je niet op de toppen van je kunnen traint. Als je nog kan praten tijdens het doen van de fitnessoefeningen zit je meestal goed.

Je kunt natuurlijk niet afvallen met fitness als je je eetpatroon niet aanpast. En goede voeding is daarom ook erg belangrijk.

Voor nog meer tips lees je  Tips bij het afvallen, tevens vind je een complete workout in 8 minuten op Fitnessportal.nl.

Wil je meer over weten over afvallen? Lees ook: Weegschaal: je vriend of vijand en  Een strakke buik in een handomdraai!

Wil jij weten of je een gezond gewicht hebt en handige tips? Bereken gratis je BMI en krijg uitgebreid advies van FitnessPortal.nl

GEEN REACTIES

Comments are closed.