Een strakke buik in een handomdraai

Een strakke buik in een handomdraai

2921
0
DELEN

Allerlei buikspierproducten zijn te koop die het geweldige wasbordje beloven. In slechts 3 tot 5 minuten per dag Een strakke buik binnen handbereikmoet het al lukken. Je hoeft jezelf niet uit te hongeren of uren achtereen te trainen. Echter om doeltreffend af te vallen en de perfecte platte buik te creëren is meer nodig dan 5 minuten trainen per dag.

Buikspieren
Veel mensen hebben sterk ontwikkelde buikspieren. Helaas zijn ze vaak niet zichtbaar omdat ze worden bedekt door een laag vet. Door alleen buikspieroefeningen te doen gaat het niet lukken de buikspieren zichtbaar te maken, daar is zijn dus andere oefeningen voor nodig.

Vetpercentage
Voor zichtbare buikspieren is het nodig dat je vetpercentage behoorlijk laag is. Voor mannen geldt 8 procent, voor vrouwen 14 procent van het lichaamsgewicht. In vergelijking met de gezonde vetpercentages is dit te laag. Voor mannen is een gezond vetpercentage 14-17 procent, voor vrouwen 21-24 procent. Houdt er dus rekening mee dat het niet mee zal vallen een wasbordje te creëren.

Alleen buikspieroefeningen kunnen het vet dat bovenop de buikspier ligt niet verbranden. Een combinatie van cardio- en krachttraining is de oplossing. Daarnaast is een goede, gezonde voeding met veel water, fruit en vezels erg belangrijk.

Wil jij weten of je een gezond gewicht hebt en handige tips? Bereken gratis je BMI en krijg uitgebreid advies van FitnessPortal.nl

Lees ook:
Strakke buik voor in de zomer
Platte buik na de zwangerschap

GEEN REACTIES

Comments are closed.