Pilates in Utrecht

Pilates in Utrecht

1089
0
DELEN

Pilates UtrechtBent u ook op zoek naar een sportschool met pilates in Utrecht? Op Fitness Portal vindt u een overzicht met vele sportscholen waar pilates in Utrecht wordt gegeven. De pilates methode is ten tijde van de eerste wereldoorlog ontwikkeld door Joseph Pilates met de bedoeling om het rehabilitatieprogramma voor oorlogsveteranen te verbeteren. Pilates noemde zijn methode aanvankelijk contrology’ omdat hij overtuigd was dat zijn oefeningen de mentale vermogens gebruiken om de spieren te beheersen. Met oefeningen waar de nadruk op gecontroleerde precieze bewegingen lag, probeerde Pilates gewonde soldaten te helpen hun gezondheid terug te vinden en hun belangrijkste spieren te verstevigen. Wilt u ook uw spieren versterken of in balans komen met pilates in Utrecht? Kijk dan snel naar de onderstaande links.

Van start met pilates in Utrecht?
U wilt van start met pilates in Utrecht. Hieronder staan enkele links die u meer informatie geven om direct van start te gaan met pilates in Utrecht.

Of wilt u meer informatie over andere groepslessen dan pilates?
Op de onderstaande pagina’s vind u informatie over alternatieve lesvormen.

Wij hopen u hierbij van dienst te zijn geweest met uw zoektocht naar pilates in Utrecht. Wilt u meer algemene fitness informatie, kijk dan op de Fitness Portal homepage voor een overzicht van onze fitness artikelen.

GEEN REACTIES

Comments are closed.