ShBam

ShBam

2395
0
DELEN

SH’BAM is een leuke nieuwe manier om lekker in beweging te komen met eenvoudige, maar geweldig SHBAM groepslesleuke dansmoves. SH’BAM is een nieuw groepsfitness programma van Les Mills, waarbij een full-body workout gedaan kan worden door middel van dansbewegingen op leuke hits. SH’BAM is makkelijk te leren, zelfs als je niet dansbekwaam bent. Daarnaast is SH’BAM (uitgesproken als ‘Sja bèm’) een prima manier om de opgekropte energie van de dag er lekker uit te gooien.

Je danst op populaire hits die hoog in de hitlijsten staan, klanken die te horen zijn in de meest trendy discotheken over de hele wereld, de beste classics die middels een remix in een nieuw jasje zijn gestoken en natuurlijk de meest swingende latin beats. Dit maakt SH'BAM tot een workout die ultrafun en gezellig is. Elke 45 minuten durende SH'BAM les is levendig, uniek en afwisselend – en, zoals bij alle andere Les Mills programma's, wisselt de choreografie en de muziek elke drie maanden. 

“Ik vind alle bewegingen te gek, ze zijn makkelijk te leren en zien er vet uit – en toch had ik intensief getraind!"
-Andrea, Sydney – Australië

EEN TYPISCHE LES

Een typische SH'BAM les duurt 45 minuten en bestaat uit 12 verschillende muziektracks. Elke track heeft een eigen choreografie en kan gezien woren als een aparte dans die op zichzelf staat.      

 1. De les begint met een basis warming-up, waarbij al je spieren, van je schouders, borst en heupen tot zelfs je vingertoppen, in beweging komen.
 2. Hierna volgen, in een blok van 35 minuten, verschillende danscombinaties die eenvoudig, maar ook ultra-fun zijn. De danscombinaties worden uiteraard uitgevoerd op de meest hippe muziek, met zowel nieuwe nummers als golden oldies. Je krijgt niet alleen alle gelegenheid om de dansmoves te perfectioneren, maar de combinatie van zowel intensieve als herstel tracks, zorgt er voor dat je ook echt met een geweldige workout bezig bent. .
 3. Je zult er helemaal in opgaan, zodat de tijd voorbij vliegt en voordat je het weet breng je je hartslag weer omlaag door middel van enkele uitdagende stretch-oefeningen.

VOORDELEN

 • Je krijgt alle voordelen van interval-training
 • Je komt in de zogenaamde vetverbrandings-zone, zonder bezig te zijn met een ultra-zware workout
 • Je leert geweldige, nieuwe dans moves
 • Je verbetert je coördinatie
 • Je verbetert je conditie
 • Je hebt er lol in, voelt je er lekker bij en je vergeet helemaal dat je aan het trainen bent

SHBAM groepslesIS HET IETS VOOR MIJ?

Zeker weten! Er bestaat geen enkel ander dansprogramma dat eenvoudiger is dan SH'BAM. Je instructeur leert je de basis choreografie en coacht je door elk nieuw pasje – en je kunt er zoveel uitdaging en styling in brengen als je zelf wilt..

HOE VAAK MOET IK EEN LES VOLGEN?

Je haalt het meeste uit SH'BAM als je drie per week een les volgt. 

WAT MOET IK MEENEMEN?

 • Losse, comfortabele (sport)kleding waar je lekker in kunt bewegen. Neem, voor wat ideetjes, een kijkje bij Les Mills clothing line
 • Schoenen waarop je goed kunt draaien en twisten
 • Flesje water
 • Handdoek

GEEN REACTIES

Comments are closed.