XCO BURN workout

XCO BURN workout

5088
0
DELEN

Wat is de BURN® workout?
BURN is de ultieme workout voor de Body U Really Need. Een toegankelijke, effectieve en vooral motiverende groepsles waarbij je werkt aan alle facetten voor een fit, strak en mooi lichaam: cardio, spierverstevigende oefeningen én coretraining. De naam zegt het al, BURN is de workout waarmee je optimaal kilocalorieën verbrandt en je hele lichaam in shape brengt!

Voor wie is de BURN® workout geschikt?
Van beginnende sporter tot gevorderde atleet: BURN is een geweldige workout voor iedereen die effectief en no-nonsense wil trainen. BURN-gecertificeerde instructeurs bezitten de kennis en vaardigheid om de lesonderdelen en oefeningen aan te passen aan ieder niveau: eenvoudige variaties voor beginners of juist uitdagende, moeilijke variaties voor gevorderden.

Een BURN workout duurt 50 minuten en bestaat uit:
• een warming-up
• cardioblokken voor het trainen van je hart- en longconditie
• core-training-blokken omje natuurlijke korset van buik-,rug- en heupspieren te versterken
• spierverstevigende oefeningen voor je benen & billen
• spierverstevigende oefeningen voor je bovenlichaam
• cooling-downmet stretchoefeningen

Afwisseling voor het beste resultaat
Ieder kwartaal is er een nieuwe BURN-workout met nieuwe oefeningen, nieuwe opzwepende muziek en een totaal andere volgorde van de lesonderdelen. Door iedere kwartaal de boel even flink door elkaar te gooien wordt je lichaam opnieuw verrast en geprikkeld. Deze zogenaamde ‘overload’ is precies wat je nodig hebt voor progressie en dus resultaat

BURN® met een extra dimensie
Tijdens de BURN-workout kun je gebruik maken van de extra tool XCO. Deze twee aluminium buisjes gevuld met grit, zorgen ervoor dat je tijdens de BURN workout aanzienlijk meer kilocalorieën verbrandt dan wanneer je zonder deze buizen zou trainen. Zelfs gevorderde sporters zullen verbaasd zijn hoe intensief de oefeningen met XCO’s zijn.

Wil jij:
• optimaal kilocalorieën verbranden?
• conditioneelmaar ook spierverstevigend werken in één workout?
• effectief je buik, billen en benen shapen?
• je core (buik-,rug-, en heupspieren) strak en sterk maken?
• nu écht het lichaam waar je van droomt in de spiegel zien?

Then it’s time to burn!

Kijk voor meer informatie op: www.burnworkouts.nl

Lees ook:
Trainen met de XCO trainer
XCO Walking and Running 


>> Al onze lesvormen vind je hier <<

 


Dit artikel is geschreven door Sodaba Azad

Sodaba Azad

Sodaba Azad zet graag de puntjes op de 'i' als eindredacteur van fitnessportal.nl. Wat sport betreft is zij een grote nieuwsgier. Het liefst probeert ze elk sport een keer uit. Ook is ze gepassioneerd over voeding en een gezonde leefstijl. Ze ziet het lichaam als een auto, die je met het juiste brandstof moet tanken om lekker te kunnen rijden. Haar artikelen stelt ze op met behulp van wetenschappelijke teksten en experts op het gebied van sport, voeding en gezondheid. 

Meer informatie: s.azad@spinmore.nl

 


GEEN REACTIES

Comments are closed.