DELEN

Wandelen of hardlopen en tegelijkertijd je buikspieren trainen? Dat kan, met XCO Walking & Running! De nieuwste XCO totalbody-workout die fanatieke hardlopers en wandelaars verovert en  sporters uit de club naar buiten lokt!

Hoe werkt het?

In iedere hand houd je een kleinere versie van de originele XCOTrainer. Door het bewegende grit wordt de training een stuk intensiever en effectiever: door de terugslag van de bewegende massa span je continu je rug- buik- en heupspieren aan. De armspieren en de buik- en rugspieren die je ‘core’ vormen, worden op natuurlijke wijze in de looptraining opgenomen. XCO Walking & Running is een total-body-workout, terwijl je loopt train je niet alleen je onderlichaam maar pak je ook het bovenlichaam aan.

Voor wie is XCO Walking &Running bedoeld?

XCO Walking & Running is geschikt voor iedereen. Voor mensen die wel eens buiten de sportschool willen trainen, voor fitte senioren die hun conditie bij willen houden en voor de fanatieke hardloper die wat extra’s wil. Ben je als sporter op zoek naar maximale prestaties, moet je herstellen van een blessure, wil je calorieën verbranden of wil je je gewoon gezond voelen? XCO Walking & Running geeft je wat je wilt! Met de groep of alleenHet leuke van XCO Walking & Running is de flexibiliteit: je kunt het alleen doen, wanneer het jou het beste uitkomt of je kunt trainen met een groep. Van de gecertificeerde instructeur leer je de belangrijke basisoefeningen. Daarna trek je er met de hele groep op uit: voor een afwisselende wandeling door de stad of voor een pittig parcourtje in de natuur. Zo stimuleer je niet alleen elkaar, het is ook nog eens gezellig!

Voordelen van XCO Walking& Running

Hardlopen of wandelen wordt een stuk afwisselender! Door de zwaaiende beweging van de armen in combinatie met de ‘Reactive Impact’ (het aanspannen van je core) ervaar je een intensievere belasting van de spieren dan wanneer je gewoon wandelt of hardloopt. Daarnaast kun je ook tijdens rustpauzes actief blijven door oefeningen te doen die het uithoudingsvermogen van het lichaam verder vergroten. Bovendien is het natuurlijk goed voor je conditie en vooral leuk!

GEEN REACTIES

Comments are closed.