XCO

XCO

4623
0
DELEN

GET READY FOR REACTIVE IMPACTXCO

In no time sterker, fitter en strakker!

 • een betere conditie
 • sterkere én strakkere spieren
 • afname vetpercentage
 • optimale verbranding calorieën

WAT IS DE XCO WORKOUT®?
Een groepsles op de allerbeste muziek waarbij je gebruik maakt van de XCO-trainer®, een aluminium buis gevuld met grit. De XCO-trainer® geeft bij begin en einde van iedere beweging een aanvullende belasting op de spier- en bindweefselstructuren van het hele lichaam. Dit effect wordt ‘reactive impact’ genoemd en is dé manier om je core-spieren (het natuurlijk korset van rug-, buik- en heupspieren) te trainen!

Tijdens de XCO Workout® doe je talloze dynamische oefeningen met de XCO-trainer®. Je traint optimaal je conditie, spieren en bindweefsel en verbruikt een hoog aantal calorieën. Eindelijk een training waarbij je het gevoel krijgt dat er echt iets gebeurt in je lichaam!

Een XCO Workout® duurt slechts 45 minuten en daarvan wordt iedere minuut maximaal benut. De XCO Workout® is kort, effectief, simpel, dynamisch en intensief. Alle bewegingen worden uitgevoerd op fantastische muziek. Door de verslavende mix van krachtige bewegingen op de sounds van de laatste muziekhits, vliegen deze 45 minuten voorbij!

WAT DOET DE XCO WORKOUT® VOOR JE?

 •  een beter uithoudingsvermogen;
 • superstrakke buikspieren;
 • een sterke onderrug;
 • een mooier gevormd lichaam;
 • afname blessuregevoeligheid;
 • afname vetpercentage;
 • toename van coördinatie en balans waar je voordeel van hebt bij andere sporten (bv spinning, hardlopen) en in het dagelijks leven.

IS XCO WORKOUT® VEILIG?
De dynamische oefeningen worden in een hoog tempo uitgevoerd, maar zijn absoluut veilig. De XCO Workout® is ontwikkeld door een team van vooraanstaande fysiotherapeuten en trainers. Daarmee kun je er zeker van zijn dat je een veilige en bovendien de beste training met het snelste resultaat krijgt.

De XCO Workout® wordt uitsluitend gegeven door gecertificeerde instructeurs met een gedegen opleiding. Deze XCO-instructeurs weten precies hoe zij veilig, verantwoord en effectief de XCO Workout® moeten geven.

XCOVOOR WIE IS XCO WORKOUT® GESCHIKT?
Voor iedereen! De bewegingen zijn simpel, maar dankzij de motiverende muziek nooit saai. Bovendien kun je kiezen tussen verschillende maten XCO-trainers® (S t/m XL). Daarmee bepaal je zelf hoe zwaar en intensief je wilt trainen. Door de vloeiende overgangen in de bewegingen heb je ook echt het gevoel dat je je helemaal kunt laten gaan.

Beginnende sporterskunnen makkelijk de oefeningen volgen, gevorderde sporters zullen merken dat deze unieke trainingsaanpak een nieuwe trainingsprikkel geeft en een perfecte aanvulling is op andere sporten. Geen ingewikkelde choreografieën, maar juist fun en resultaat!

 

“Sinds ik regelmatig een XCO Workout® volg, ben ik eindelijk verlost van mijn onderrugklachten,”

“De muziek is opzwepend, motiverend en altijd up to date,”

“Voor mij is XCO Workout® de perfecte aanvulling op mijn krachttraining. Mijn conditie is beter dan ooit!”

“Eindelijk een six-pack!”

“Na afloop van de XCO les voel ik me energieker dan ooit!”.

“Precies wat ik nodig had naast mijn vertrouwde Spinning-lessen. Naar mate mijn core-spieren sterker werden, ging mijn fietstechniek met sprongen vooruit!”

“Mijn buikspieren waren nooit sterk, simpelweg omdat ik een hekel had aan buikspieroefeningen. Dankzij XCO Workout® heb ik nu supersterke én superstrakke buikspieren!”

>>> WIN nu een XCO- trainers® Burn set winnen bij ons. Kijk snel op Facebook.com/Fitnessportal.nl <<<

GEEN REACTIES

Comments are closed.