Zumba fitness zelf ervaren

Zumba fitness zelf ervaren

1510
0
DELEN

Zumba is een leuke en verfrissende manier om met fitness bezig te zijn. Het doel van Zumba is bewegen op ritmische muziek. Zumba zorgtZumba Fitness Lessen ervoor dat je spieren getraind worden en de spieren verstevigd raken. De naam zumba komt uit het Colombiaans-Spaans, waar het zoveel betekent als snel bewegen en lol hebben. Zumba is een combinatie van Aerobics en Latin Dance. De dansen zijn eenvoudig te volgen en de muziek werkt aanstekelijk.  Jong en oud zullen daarom moeite hebben om de voeten stil te houden zodra de lessen zijn gestart. In 2007 wist Zumba enorme bekendheid te genereren in Amerika, zelfs met de support van vele bekende sterren. In 2008 sloeg de Zumba hype over naar andere landen. Zumba werkt aanstekelijk en verslavend en is een perfecte aanvulling op uw huidige fitness repertoire.

> Meer over Zumba
Bekijk ons algemene Zumba artikel voor meer achtergrondinformatie over Zumba.

> Zumba lessen vinden
Ook u kunt op een simpele manier kennis maken met de ritmische en energieke Zumba trainingen. Het is tegenwoordig op veel sportscholen mogelijk om Zumba lessen te volgen. Wilt u weten waar? Kijk dan snel in ons overzicht van plaatsen waar Zumba lessen gegeven worden.

> Zumba voor thuis
Natuurlijk is het ook mogelijk om de Zumba ervaring in het comfort van uw eigen huis te beleven. Wij hebben het Zumba DVD pakket besproken, zodat ook u thuis Zumba kunt beleven. 

GEEN REACTIES

Comments are closed.