DELEN

Snel afvallen zonder dieet, dat wil natuurlijk iedereen. Echter blijkt het afvallen lastiger zonder dieet, zeker als je dan ook nog eens snel wil afvallen zonder gebruik te maken van een dieet.
Bewegen is natuurlijk de nummer 1 oplossing om snel af te vallen, daarnaast is het volgen van een dieet niet per se nodig. Hieronder staan enkele tips om zonder dieet snel wat extra gewicht te verliezen.

Tip 1. Snel afvallen zonder dieet

Zorg dat je altijd ontbijt! Veel mensen ontbijten niet, waardoor je stofwisseling veel trager op gang komt. Dit bevorderd het afvallen zeker niet! Een eiwitrijk ontbijt zorgt voor extra vetverbranding gedurende de dag. Je hebt ook veel meer energie als je ontbeten hebt.

Tip 2. Snel afvallen zonder dieet

Wanneer je langzaam eet, eet je uiteindelijk minder! Dit scheelt gemiddeld 70 calorieën per maaltijd, en dus 210 calorieën per dag! Daarnaast doet je lichaam er 20 minuten om in te schatten of je genoeg gegeten hebt.  Van minder eten, maar langzamer, krijg je net zo’n vol gevoel als veel eten in een korte periode!

Tip 3. Snel afvallen zonder dieet

Eet minder na zonsondergang en eet niets meer drie uur voor je gaat slapen. In de avond is je lichaam minder actief en minder goed in staat calorieën te verwerken. Daarom is het van belang niet te veel meer te eten. Zeker vlak voor dat je gaat slapen is het belangrijk niets meer te eten.

Vindt je afvallen moeilijk? Wij hebben enkele tips op een rij gezet om je gemotiveerd te houden! Als je op je streefgewicht aangekomen bent hebben we  ook handige tips om op gewicht te blijven!
Daarnaast zijn er veel oefeningen beschikbaar om je streefgewicht te behouden.

Succes!

GEEN REACTIES

Comments are closed.