Thuis trainen

Thuis trainen

2258
0
DELEN

U wilt thuis trainen? Trainen in de sportschool is een goede manier om in vorm te komen. Het nadeel Thuis trainen in plaats van training op sportschoolis natuurlijk dat niet iedereen even vaak de tijd vrij kan maken om naar de sportschool te gaan. Maar ook drukte of files kunnen een eventueel fitness bezoek zwaar ontmoedigen. Daarnaast kan het natuurlijk zijn dat je de stap te groot vindt om jezelf in te schrijven bij een sportschool. Maar stilzitten is natuurlijk geen optie. Thuis trainen is hierop het juiste antwoord. Met een doelgerichte workout kun je thuis al in 15 minuten een goede training hebben. Zo kun je thuis zelfs de kleinste gaatjes kunt vullen met een effectieve training. Kijk hieronder snel verder voor een overzicht van artikelen waarin we enkele goedkope, effectieve en ruimtebesparende oplossingen bespreken bedoeld om thuis te trainen.

1) Thuis trainen met dumbells

2) Thuis trainen met de trainingsbank

3) Thuis trainen met de gymbal

Kijk tevens eens in ons oefeningen overzicht voor een enkele oefeningen die je thuis kunt uitvoeren. Houd ons daarbij in de gaten, alwaar we in de toekomst beslist nog meer oefeningen en mogelijkheden voor het thuis trainen zullen bespreken.

Wil jij weten of je een gezond gewicht hebt en handige tips? Bereken gratis je BMI en krijg uitgebreid advies van FitnessPortal.nl

GEEN REACTIES

Comments are closed.