Afslankstudio Maassluis

Afslankstudio Maassluis

1476
0
DELEN

Wie ben ik en wat doe ik?
Mijn naam is Simone Schaap- van Staalduijnen.
Ik ben zelfstandig BGN gewichtsconsulente. Hoe dat zo is gekomen zal ik in het kort uitleggen.

Om mij heen zag ik steeds meer mensen die altijd aan de lijn waren. Ik begreep dat niet, want als je gewoon gezond eet en regelmatig een ommetje maakt of sport kwam het toch ook goed? Blijkbaar was er een hele groep mensen die op andere manieren hun gewicht onder controle probeerden te houden.

Daar wilde ik meer over weten en ging de studie voor gewichtsconsulent doen. Er ging een wereld voor me open. Wat gaat er veel om in Afslankland. Van pilletjes, poeders, afslankslippers tot afslankthee toe. Sommige mensen proberen gewoon elk seizoen iets anders. De kilo’s gaan er vaak wel af, maar komen er met rente weer aan.

In mijn omgeving zie ik ook veel mensen die geen idee hebben hoe ze van hun overtollige kilo’s af kunnen komen en ik ben ze gaan begeleiden om een gezond gewicht te bereiken.

Omdat ik veel over voeding weet (ik heb jaren als dieetkok gewerkt), het fijn vind om naar anderen te luisteren, en ik ook inmiddels gediplomeerd gewichtsconsulent was, ben ik eigenaar geworden van mijn eigen praktijk. De naam is Afslankstudio Maassluis. Ik heb me aangesloten bij de Beroepsvereniging voor gewichtsconsulenten (BGN) om me op deze manier te onderscheiden. Alle BGN leden werken volgens een protocol en schrijven nooit voedingspreparaten zoals voedingssupplementen of maaltijdshakes voor. Veel ziektekostenverzekeraars vergoeden de BGN gewichtsconsulent in het aanvullende pakket en dat maakt de begeleiding ook financieel aantrekkelijk.

Na een speciaal voor gewichtsconsulenten ontwikkelde cursus coachingsvaardigheden kan ik nog beter uit de voeten met emotie-eten, weerstand en doorvragen bij cliënten.

Inmiddels heb ik een heleboel tevreden cliënten die beter met eten en hun gewicht om kunnen gaan. Waarom ze kiezen voor Afslankstudio Maassluis? Omdat ze in een ontspannen sfeer leren omgaan met eten, hun oude eetpatrooon vaarwel leren zeggen, en de weegschaal niet centraal staat.

Hoe werkt het?
Ik leer mensen (weer) normaal, gezond eten zonder dat ze voedingsstoffen tekort komen. Je kunt me ook wel een voedingscoach noemen. Een mevrouw zei laatst dat ze bij de intake, die overigens altijd gratis en vrijblijvend is, al merkte dat het over meer ging dan alleen een voedingsadvies. Het gaat om een verandering van leefstijl waarin gezond eten, ontspannen met voeding en gewicht omgaan, en bewegen centraal staan.

Wil je hier meer over weten? Kijk dan eens op de website www.afslankstudiomaassluis.nl

Voor vragen over bewegen en eten, afslanken, voedingsstoffen, ondergewicht, voedingsvoorlichting of advies voor het hele gezin kun je me altijd bellen of mailen.

Simone Schaap-van Staalduijnen
www.afslankstudiomaassluis.nl

GEEN REACTIES

Comments are closed.