DELEN
Sinterklaas

Nog een paar dagen en dan wordt er in het hele land Sinterklaas gevierd. Een oude traditie die voor volwassenen en kinderen een hoogtepunt is! Om de decembermaand gezond en slank door te komen hebben wij een paar tips voor je voor het begin van de maand. Later komen de Kerst en Oud en Nieuwtips!

Verlanglijstje

Wat staat er op je verlanglijstje? Een nieuwe sportoutfit, bidon of een heerlijke handdoek voor na het sporten? Sporten is echt fijner als je kleding lekker zit!

Vergeet vooral niet door alle drukte rondom surprises en gedichten tijd voor jezelf te maken. Heerlijk sporten, actief bewegen, op tijd ontspannen en voldoende nachtrust.

Gezonde voeding

Eet jij ook al weken pepernoten, chocolademelk en marsepein? Beperk het liever tot het heerlijk avondje zelf. Zo hou je het speciaal en dan kun je er extra lekker van genieten! Denk ook aan gezonde snacks, zoals paprikareepjes en bloemkoolroosjes met kwarkkruiden dipsaus.

Maak eens zelf chocolademelk. Magere melk, cacaopoeder en een klein beetje suiker of stevia. Alvast een heerlijk sinterklaasfeest! Wie weet mag je wel in de zak mee naar Spanje!

Overzicht Sintlekkernijen

Voeding Aantal Stuks Calorieën
Marsepijn 1 Stukje 106
Volle chocolade melk 1 Beker 223
Chocolade Melk Light 1 Beker 133
Melk Chocolade 1 Reep klein 135
Pure Chocolade 1 Reep klein 131
Chocolade kruidnootjes 10 Stuks 102
Chocolaatje 1 Stukje 27
Borstplaat room 1 Stukje 33
Banketstaaf/letter 1 Stuks 109
Kerstkrans 1 Stuks 109
Kruidkoek 1 Plak 76
Kruidnootjes 10 Stuks 49
Pepernoot 10 Stuks 31
Gevulde speculaas 1 Blokje 130
Speculaasje 1 Stuks 49

 

GEEN REACTIES

Comments are closed.