DELEN

Gezond eten vinden wij tegenwoordig erg belangrijk. Maar geef nou toe, soms heb je ook geen zin om uren in de keuken te moeten staan. Daarom is de combinatie van gezond en makkelijk koken erg populair.

Zelf biefstuk met witlof uit de wok bereiden door middel van dit gezonde en makkelijke recept. Dit makkelijke en gezonde recept is snel te bereiden in een half uur en is geschikt voor vier personen. Lees hieronder welke ingrediënten je nodig hebt en hoe je dit makkelijke en gezonde recept bereidt.

Ingrediënten

  • 1 kilo aardappelen
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 2 tenen knoflook, grof gesneden
  • oregano en basilicum naar smaak
  • 4 biefstukjes
  • 2 rode uien, grof gesneden
  • 5 struikjes witlof, grof gesneden

Bereiding

  • Was en snijd de ongeschilde aardappelen in blokjes. Kook ze maximaal 10 minuten.
  • Als de aardappelen gekookt hebben, deze afgieten en in de wok roerbakken gedurende 10 minuten.
  • Na 5 minuten de uien, de knoflook en de kruiden toevoegen.
  • De witlof de laatste paar minuten meewokken.
  • Tijdens het wokken de biefstukjes bakken naar eigen smaak rare, medium of well done.
  • Serveren op een mooi bord en genieten maar!

Tip

Wil je net wat extra smaak aan dit gezonde en makkelijke recept? Je kunt er natuurlijk nog een lekkere saus bij maken zoals een peper of champignonsaus.

GEEN REACTIES

Comments are closed.