Meer spieren dankzij Maximuscle Cyclone

Meer spieren dankzij Maximuscle Cyclone

1247
0
DELEN

Cyclone® van Maximuscle maakt de keuze voor sportvoeding gemakkelijk voor je. Je neemt gewoon 2 Maximuscle Cyclone de spierversterkerdosissen per dag: 1 's morgens en 1 na de training (of 's middags). Het product is zo ontwikkeld dat het meteen oplost in water (je hebt dus geen mixer nodig)

Geen enkele andere formule bevat deze krachtige combinatie van Biomax®-wei, creatine-monohydraat, glutamine, suma-extract (bèta-ecdysterone) én creatine- en glutamineabsorptiesystemen die speciaal zijn ontwikkeld om in combinatie met je gewichtstrainingsprogramma optimale resultaten op te leveren (er waarop patent is aangevraagd).

Het is daarom een voortreffelijk product dat binnen 7 dagen al voelbaar resultaat oplevert. Het voorziet je lichaam van een unieke combinatie van de wei-eiwitten en essentiële voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft ter bevordering van spiergroei, -kracht en -herstel wanneer je hard traint. Na een intensieve training versnelt Cyclone® de spierwederopbouw door glycogeen sneller aan te vullen dan alleen koolhydraten.

LINK NAAR HET PRODUCT

GEEN REACTIES

Comments are closed.